Handelsbetingelser og persondatapolitik

Generelt

Tiny Humans med CVR-nr: 43096524 er beliggen på Brahmsvej 54, 9200 Aalborg SV. E-mail: kontakt@tinyhumans.dk.

Pris og betaling

Alle priser på vores hjemmeside er altid inklusiv moms. Du kan bestille dine varer online og herefter betale med Visa/Dankort, MasterCard og Mobilepay. Vi opkræver ikke kortgebyrer ved betalinger.

Efter du har gennemført din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb på den e-mail du angiver. Herefter vil betalingen først blive gennemført når vi afsender varen til dig.

Der skal dog altid tages forbehold for udsolgte varer, prisændringer fra vores leverandører, tekniske fejl samt tastefejl.

Leveringstidspunkt og transport

Hos Tiny Human anses levering for sket, når du som forbruger har fået varen udleveret. Vores forsendelse af varer sker udelukkende med GLS, med leveringstid på 2-3 dage på kundens oplyste leveringsadresse. Dog kan der ved. travle dage såsom Black Friday og julehandel ikke garantere, at din pakke er leveres til disse leveringstider og den valgte pakkeshop, hvis denne er fyldt.

Vi tilbyder gratis fragt til valgfri pakkeshop ved ordre på minimum 399,- DKK. Ordre under 399,- DKK koster dette 29,- DKK for kunden. Vi tilbyder også hjemmelevering hvilket koster 29,- DKK for ordre over 399,-DKK og 49,-DKK for ordre under 399,-DKK.

Fortrydelsesret

Hos Tiny Humans giver vi dig mulighed for at benytte dig af vores 30-dages fortrydelsesret, som træder i kraft fra den dato, hvor du modtager din pakke. Dette betyder, at du har en periode på 30 dage fra modtagelsen af varen til at informere os om, at du ønsker at annullere dit køb. Dette skal gøres ved at registere det her. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen.

Har du købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt på samme ordre. Bemærk venligst at du ikke vil få fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Returnering

Når du har informeret os om din beslutning om at annullere dit køb og returnere varen, giver vi dig et ekstra tidsrum på 14 dage til at fuldføre returprocessen ved at sende varen tilbage til os. Dette betyder, at efter du har kontaktet os for at meddele din beslutning om fortrydelse, har du yderligere 14 dage til at arrangere og gennemføre selve returneringen af varen. Dette giver dig tilstrækkelig tid til at sikre, at returprocessen udføres korrekt og uden hastværk. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan printe dit returlabel her. Udgifterne til returnerning koster 39,- DKK.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag vi modtager varen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til nedenstående adresse:
Kiosken på Boulevarden
Boulevarden 33A
9000 Aalborg
Danmark

Reklamationsret

Når du handler hos Tiny Huamsn som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Risikoen for varer købt af os overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Tiny Humans, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os på vores e-mail Kontakt@tinyhumans.dk.

Klager

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på vores e-mail Kontakt@tinyhumans.dk.
Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og ForbrugerStyrelsen, Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan også finde kontaktoplysninger på www.naevneneshus.dk.

Virksomhedens juridiske navn: Tiny Humans
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nummer:43096525
Etableringsår: 2022
Adresse: Brahmsvej 54, 9200 Aalborg SV
Officiel e-mail adresse: kontakt@tinyhumans.dk
Officel web-adresse: www.tinyhumans.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02.06.2022

Persondatapolitik hos Tiny Humans

  1. GENERELT
   1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Tiny Humans (“vi”, “Tiny Humans”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

   1.2 Persondatapolitikken er gældende for de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med, at du er i kontakt med Tiny Humans som kunde eller samarbejdspartner. Det kan f.eks. være, hvis du køber en vare hos Tiny Humans, retter henvendelse til os, eller når du bruger vores hjemmeside, www.tinyhumans.dk.

   1.3 Tiny Humans er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til os kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
    
   2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN
   2.1 Når du besøger Tinyhumans.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af. Disse oplysninger vil typisk være, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på siden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Desuden finder vi Cookiepolitik anvendelse, når du bruger Tinyhumans.dk
  1. 2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, at generere brugbar og retvisende statistik, at besvare dine spørgsmål på vores chatfunktion samt på baggrund af de informationer vi får fra dig via din brug af tinyhumans.dk at foretage personaliseret markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre tinyhumans.dk samt vise dig relevante tilbud.
    
   2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til vores brug af cookies og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, Databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2 litra a og artikel 6, stk. 1, litra a,  samt vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside og være så relevante i vores markedsføring som muligt jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.
    
   2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os vedrørende vores produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Dette kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, oplysninger om forespørgsler og reklamationer, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget, hvis bestillingen sker på tinyhumans.dk.
    
   2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Ved køb på tinyhumans.dk indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.
    
   2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningenss artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.
    
   2.3 Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.
    
   2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.
    
   2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.
    
   2.4 Når du besøger vores Sociale Medier, f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn, behandler vi de oplysninger, du har gjort tilgængelige via indstillinger på vores sociale medier, dine reaktioner på vores opslag, og din deling heraf samt evt. kommentarer til vores opslag.
    
   2.4.1 Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er at markedsføre Tiny Humans, at besvare din henvendelse, og/eller at lade dig deltage i vores konkurrencer og rette henvendelse til dig, hvis du vinder. Når Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet på vores Facebook sider eller Instagram profiler, f.eks. til forbedring af deres reklamesystem, kan Facebook Inc. og Tiny Humans anses for at være fælles dataansvarlige. Vi henviser i den forbindelse til Facebooks Datapolitik.
    
   2.7 Hvis du indgår i en kommerciel relation med os enten som privatperson eller som ansat i en virksomhed, vi samarbejder med, behandler vi oplysninger om dit navn, e-mail, telefonnummer, firma- eller privat adresse samt eventuelle andre oplysninger, som du giver os i forbindelse med vores relation og din henvendelse.
    
   2.7.1 Formålet med vores behandling er at varetage vores samarbejdsrelation og kunne opfylde vores forpligtelser i den forbindelse.
    
   2.7.2 Retsgrundlaget for denne behandling vil normalt være den aftale, der er indgået mellem dig og/eller den virksomhed du repræsenterer og Tiny Humans, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Afhængigt af samarbejdets karakter, kan retsgrundlaget også være et andet, typisk Tiny Humans legitime interesse i at etablere og varetage relationen mellem dig og/eller den virksomhed du repræsenterer, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.
    
   3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER
   3.1 Vi kan ikke tilgå din IP-adresse, men den overlades til vores samarbejdspartner Google Analytics, som behandler denne for at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Google Analytics handler alene på vegne af Tiny Humans, hvorfor de ikke må anvende oplysningerne til egne formål.
    
   3.2 I forbindelse med levering af varer, som du har købt hos Tiny Humans, vil oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker blive videregivet til GLS, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Derudover kan dine oplysninger videregives til samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter, herunder långivere.
    
   3.3 Oplysninger, som Tiny Humans behandler om dig som led i en samarbejdsrelation, vil ikke blive videregivet til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt af hensyn til formålet med relationen, eller det er nødvendigt for, at vi kan varetage en berettiget interesse f.eks. i forbindelse med tvister, hvor oplysningerne kan videregives til myndigheder og retlige instanser.
    
   3.4 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af tinyhumans.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.
    
   3.6 Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics er etableret uden for EU. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til databehandlere uden for EU sikres ved iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

   4. DINE RETTIGHEDER
   4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
   4.2 Indsigtsretten
   4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
    
   4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til kontakt@tinyhumans.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
    
   4.3 Retten til berigtigelse
   4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
    
   4.4 Retten til sletning
   4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
    
   4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
   4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  
    
   4.6 Retten til dataportabilitet
   4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.
    
   4.7 Retten til indsigelse
   4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af dit samtykke og/eller vores legitime interesser, jfr. punkt 2.1, 2.3, 2.4, 2.6 og 2.7. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du desuden slette dine cookies, som nævnt i punkt 5.1 nedenfor.
    
   4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke
   4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, skal du kontakte kontakt@tinyhumans.dk.
    
   4.9 Retten til at klage
   4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.
    
   5. SLETNING AF PERSONDATA
   5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af TinyHumans.dk i henhold til pkt. 2.1, slettes efter reglerne i vores Cookiepolitik. De cookies, som vi selv udbyder, slettes senest et år efter, at du sidst har besøgt siden, mens tredjepartscookies har varierende udløbsfrister. De enkelte udløbsfrister er oplistet i vores Cookiepolitik, hvor du også kan læse mere om, hvordan du selv kan slette dine cookies, når du ønsker det. Oplysninger om dig fra din brug af online chat med vores online kundeservice i henhold til punkt 2.1 slettes efter 60 dage. 
    
   5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med dine køb og henvendelser til os i forbindelse hermed, jfr. pkt. 2.2, vil som udgangspunkt blive slettet lidt over 2 år efter dit køb, når retten til at reklamere over varen er udløbet. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Oplysning om returnering af varer gemmes i op til 5 år i henhold til fakturakrav og regnskabslovgivningen.
    
   5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev jfr. punkt 2.3, slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.
    
   5.4 Oplysninger, du giver på vores profiler på Sociale Medier jf. punkt 2.6, vil som udgangspunkt blive liggende på disse profiler som en del af sidens historik. Du kan altid selv slette dine oplysninger på vores profiler på Sociale Medier, når du ønsker det. De oplysninger, vi behandler om dig som følge af din deltagelse i konkurrencer, og som i den forbindelse kopieres over i vores egne systemer, slettes efter 3 måneder.
    
   5.5 Oplysninger, som der stammer fra en samarbejdsrelation jf. punkt 2.8 opbevares, så længe de har relevans i forhold til den eksisterende eller potentielle samarbejdsrelation og i en efterfølgende periode, så længe det er nødvendigt for os for at kunne dokumentere relationen.
    
   6. SIKKERHED
   6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    
   6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne. Disse medarbejdere er instrueret i, hvorledes persondata behandles forsvarligt.
    
   7. KONTAKTOPLYSNINGER
   7.1 Tiny Humans, cvr. nr. 43096525 er dataansvarlig for de persondata, som indsamles af Tiny Humans.
 1. 7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:
  E-mail: kontakt@tinyhumans.dk
   
  8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
  8.1 Denne Persondatapolitik opdateres løbende. Den gældende version er den, der til enhver tid kan findes her på Tinyhumans.dk.
  8.2 Hvis du har tilmeldt dig Tiny Humans e-mail, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse. 
   

COOKIEPOLITIK

Introduktion 
Når du besøger vores website, Tinyhumans.dk,  indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. De indsamlede oplysninger gemmes i 5 år iht. gældende lovgivning. 
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (følg link nedenfor) og undlade videre brug af websitet. 
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvilke cookies vi indsamler
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er som nævnt muligt at slette eller blokere for cookies - Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookie samtykke
Du ændrer dit samtykke ved at klikke her

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Google Ads
 • Cookiesaver