Sådan holder du det perfekte baby shower

At planlægge og afholde et baby shower er en vidunderlig måde at fejre den kommende ankomst af en ny baby og glæde den forventningsfulde mor. For at sikre, at dagen bliver uforglemmelig for både gæster og æresgæsten, er der nogle nøgletrin at følge. Vil vi guide dig gennem processen og give dig tip til at holde det perfekte baby shower.

Planlæg i god tid 🗓️

Start planlægningen i god tid for at sikre, at alt går glat. Vælg en dato og tidspunkt, der passer til den vordende mor, og lav en gæsteliste med nære venner og familiemedlemmer. Spørg eksempelvis den nye far, eller en anden som er tæt på moren, hvornår det vil passe bedst, og lav det som en overraskelse for den nye mor.

Tema og dekorationer 🎈🌸

Vælg et tema, der passer til den kommende baby, som f.eks. farver, dyr eller børnebøger. Dekorer festlokalet med temaets farver og passende rekvisitter for at skabe en festlig atmosfære.

Mad og drikke 🍰🥂

Planlæg en lækker menu med snacks, kager og forfriskninger. Du kan også overveje at have nogle sunde muligheder tilgængelige. Sørg for at have drikkevarer til rådighed for gæsterne, både alkoholiske og alkoholfrie.

Underholdning 🎵🎲

Baby showers kan være ekstra specielle med den rigtige underholdning for at holde gæsterne engagerede og skabe smil på alles læber. Her er nogle sjove idéer til underholdning:

  • Babybingo: Opret bingo-kort med ord eller billeder relateret til babyting. Gæsterne markerer kortene, når de hører eller ser de ting, som den vordende mor åbner som gaver. Første gæst med en fuld række vinder.

  • Babyrelaterede quizzer: Lav en quiz med spørgsmål om babyer, forældreskab og berømte babyer. Giv præmier til de gæster, der får flest rigtige svar.

  • Blind bleskift: Dette er en sjov aktivitet, hvor gæsterne får bind for øjnene og skal prøve at skifte en ble på en dukke så hurtigt som muligt. Det kan føre til nogle morsomme øjeblikke og latter.

  • Babyklædedesign: Forbered nogle hvide babydragter og tekstilmaling, så gæsterne kan dekorere deres eget tøj til den kommende baby. Dette kan give nogle kreative og unikke stykker til babyens garderobe.

  • Ønskebog til babyen: Sæt et album eller en bog sammen, hvor gæsterne kan skrive gode ønsker og råd til den kommende baby. Dette er en dejlig gave til den vordende mor og en skat af minder for fremtiden.

  • Babyfoto-gætteleg: Bed gæsterne om at medbringe et billede af sig selv som baby uden at afsløre deres identitet. Arranger billederne på en opslagstavle, og lad gæsterne gætte, hvilket billede der hører til hvilken voksen.

Husk at tilpasse aktiviteterne efter din egen smag og den vordende mors præferencer. 🎉👶🎈

Gaver til den nye mor 🎁🤱

Husk at medbringe små gaver til den nye mor for at vise din kærlighed og støtte. Disse gaver kan være alt fra personlige gaver til praktiske gavekurve. Hvis du mangler idéer eller ønsker at gøre det nemt for dig selv, kan du finde et udvalg af smukke og nyttige gaveideer hos os. Disse gaver vil uden tvivl bringe smil på den kommende mors ansigt og hjælpe hende med at forberede sig til sin nye rolle.

 


Gaveideer til den nye mor 🎁

Besøg vores side for et udvalg af gaver, der er perfekte til den nye mor. Vores produkter er omhyggeligt udvalgt med fokus på kvalitet og funktionalitet, og de vil helt sikkert bringe glæde til enhver kommende mor. Du kan finde dem her.

Vi ønsker dig held og lykke med at planlægge det perfekte baby shower og fejre den kommende baby og mor! 🍼👶🎈

Tilbage til blog