FSC emballage

Hvis du er en forælder, ved du, at der er mange ting, du skal tage hensyn til, når du køber nyt legetøj eller nye elementer til børneværelset. En af de ting, der ofte overses, er emballagen. Men vidste du, at emballage også kan have en stor indvirkning på miljøet?

Hvad er FSC?🌲

FSC står for Forest Stewardship Council, og det er en international non-profitorganisation, der arbejder for at bevare verdens skove og sikre en bæredygtig skovdrift. FSC-certificeringen garanterer, at træet, der bruges til emballage, kommer fra skove, der er drevet på en måde, der tager hensyn til miljøet, samfundet og økonomien.

Når du køber produkter, der er pakket ind i FSC-emballage, bidrager du til at beskytte verdens skove og bevare deres økosystemer. Det betyder også, at du støtter en bæredygtig produktion og forbrug af træ, der er afgørende for at reducere den globale opvarmning og bevare planetens biodiversitet.

Det betyder ligeledes også, at der ikke er fældet flere træer, end der kan nå at gro tilbage, og at der er taget hensyn til de økologiske processer, der er nødvendige for at opretholde en sund skov. Det betyder også, at skovarbejderne har modtaget ordentlig uddannelse og træning og har fået anstændige lønninger og arbejdsforhold.

Endelig kan FSC-emballage være en god investering på lang sigt, da det kan reducere omkostningerne ved at håndtere affald. FSC-emballage er biologisk nedbrydeligt og kan genanvendes, hvilket betyder, at det kan reducere mængden af affald, der ender i lossepladser og sparer din virksomhed penge på bortskaffelse.

Hvorfor har vi fokus på vores emballage?🌳

For os, i Tiny Humans, er FSC-emballage det eneste rigtige man kan gøre, når det gælder brugen af ny emballage. At vores emballage både støtter bevarelse af verdens skove samt bæredygtig skovdrift, går hånd-i-hånd med vores principper. Derfor har vi taget ansvar og bruger udelukkende FSC certificeret som ny emballage. Dette gør, at du som kunde kun modtager miljøvenlige produkter samt emballage når du handler hos os.

Et andet element vi har fokus på, er genanvendelse af emballage. Vi har lavet et stort netværk af samarbejdspartnere i lokalmiljøet, som samler alt deres emballage sammen til os. Dette vil være emballage som alligevel vil blive smidt ud, som vi giver nyt liv igen. Derfor vil man som kunde hos Tiny Humans opleve, at sit nye legetøj eller interiør bliver sendt i genanvendt emballage💚

 

Er du mere interesseret i FSC emballage? Så tag et kig på deres hjemmeside her🌳

Tilbage til blog